Asociația Rost lansează un apel public pentru deschiderea credincioșilor în Noaptea de Înviere

Asociația Rost lansează un apel public pentru deschiderea credincioșilor în Noaptea de Înviere

Asociația Rost lansează un apel public în care cere autorităților deschiderea bisericilor pentru credincioși în Noaptea de Înviere. Asociațiile și organizațiile civice și politice precum și altor persoane care împărtășesc aceeași opinie să și-o exprime în mod public.

Redăm mai jos o parte din comunicatul Asociației Rost:

„Guvernul nu poate pretinde că ne face binele cu forța. Cu atât mai puțin cu cât permite ca numeroși cetățeni să umple magazinele, clădirile de birouri, liniile de producție care au rămas în funcțiune, mijloacele de transport în comun, gările și autogările și, de cîteva zile, aeroporturile – de pe care mii de români pleacă să muncească în agricultura altor state. În aceste cazuri nu există pericolul de molipsire?
De ce e mai periculos să fii prezent la o slujbă religioasă, dacă păstrezi aceleași reguli de distanță socială și de protecție ca și în celelalte situații în care te afli într-un loc cu mai multe persoane?”

Pentru comunicatul integral accesați link-ul următor: https://www.rostonline.ro/2020/04/deschideti-bisericile/?fbclid=IwAR3FLM6eGVHoPrPqYlBQhWdB1cmIJphLQjCEDYe1uTVxiNQlaOZQ0saHh4E.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *