Boris Johnson: „Să ne amintim de acei creștini din întreaga lume care se confruntă cu persecuții!”

Boris Johnson: „Să ne amintim de acei creștini din întreaga lume care se confruntă cu persecuții!”

„Bună prieteni, Boris Johnson aici, luând un scurt răgaz pentru a vă ura tuturor un Crăciun fericit.

Este acea perioadă specială a anului, când, orice s-a întâmplat înainte, putem profita pentru a sărbători tot ce este bun în lume și a petrece timp cu prietenii și familia.

Ziua Crăciunului este, în primul rând, o sărbătoare a nașterii lui Iisus Hristos. Este o zi de o importanță inestimabilă pentru miliarde de creștini din întreaga lume.

Desigur, întrucât mulți dintre noi ne bucurăm de o pauză în această perioadă a anului, să nu uităm de toți cei care și-au pus în mod sincer sărbătorile în așteptare…

Astăzi din toate zilele, vreau să ne amintim de acei creștini din întreaga lume care se confruntă cu persecuții. Pentru ei, Ziua Crăciunului va fi marcată în privat, în secret, poate chiar într-o celulă a închisorii.

Ca prim ministru, asta vreau să schimb. Suntem alături de creștini peste tot, în solidaritate și vă vom apăra dreptul de a vă exersa credința. Așadar, ca țară să reflectăm asupra anului și să sărbătorim binele care urmează să vină.

Oameni buni, sper să vă placă zilele ce vor urma.

Oricine ai fi, oriunde te-ai afla și, oricum ai sărbători, să ai un Crăciun foarte fericit și ne întâlnim în Noul Anul!”

https://www.gov.uk/

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *