Donald Trump Aclamat, Huiduit în Timp ce Vizita Memorialul Martin Luther King Jr.

Donald Trump Aclamat, Huiduit în Timp ce Vizita Memorialul Martin Luther King Jr.

Președintele Donald Trump și Vicepreședintele Mike Pence au vizitat Memorialul Martin Luther King Jr. luni pentru a marca sărbătoarea federală națională.

Vizita surpriză nu era pe agenda publică a președintelui.
Președintele și-a încordat pumnii și a salutat susținătorii care aplaudau în timp ce ajungea la memorialul din Washington, DC.
Președintele și vicepreședintele Mike Pence au stat liniștiți pentru un moment de tăcere în fața memorialului în timp ce unii oameni care stăteau pe margine huiduiau.
Trump și Pence s-au întors și i-au salutat pe susținători în timp ce se întorceau spre cortegiul lor de automobile.
Întreaga vizită a durat aproximativ două minute.
În proclamația sa a sărbătorii, Trump a vorbit despre faimosul discurs al lui King de pe scările Memorialului Lincoln.
„Astăzi, ne oprim să onorăm incredibila viață și realizările Dr.-ului King, care a ajutat formarea Mișcării pentru Drepturile Civile, a dat speranță la milioane ce experimentau discriminarea, și a cărui memorie de durată ne inspiră să urmărim o societate mai justă și egală,” a scris el.

Sursa: Breitbart, Donald Trump Cheered, Booed While Visiting Martin Luther King Jr. Memorial: https://www.breitbart.com/politics/2020/01/20/donald-trump-cheered-booed-while-visiting-martin-luther-king-jr-memorial/?fbclid=IwAR1CDkMwXPbJ-9-J7cVFa8i_HhMCwEjGImf93gxLAwJbvGDcrotrgWDY1gk.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *