Este avortul cu adevarat o relatie medic-pacient ?

Este avortul cu adevarat o relatie medic-pacient ?

Un punct de vedere foarte familiar și ultra folosit de către cei care iau apărarea avorturilor legale este că decizia de a avorta sau nu, ar trebui să aparțină „femeii și medicului ei”. Aceste cuvinte sugerează că există într-adevăr o relație medic-pacient care în primul rând implică faptul că medicul caută ceea ce este mai bine pentru pacientă din start și îi cunoaște istoricul medical destul de bine încât medical să îi recomande așa ceva.

Oricum ar fi, nu așa se întâmplă în cazul avorturilor.

Marea majoritate a avorturilor din această țară ( SUA în cazul de față) au loc în clinici speciale de avort, care au început să apară după verdictul procesului Roe v. Wade. A fost o vreme când existau mai bine de 2.176 de astfel de centre ale morții, apărute imediat ce medicii au decis să taxeze această acțiune lucrativă a exploatării reproducerii ca sursă de venit. Acum mai sunt în jur de 714 astfel de centre care încă sunt responsabile pentru uciderea  cu puțin sub 1 MILION de copii pe an.

Deși este cam mult să le spui acestor avorționiști „medici” și mai mult, să întinzi denumirea de „medicină” și asupra avorturilor, nu este nici o exagerare să spui că nici unii dintre aceștia nu au nici o relație profesională cu pacientele lor. Unii fac câte 2 sau chiar 3 avorturi aceleiași femei, dar asta e doar o legatură periculoasă și nimic mai mult.

Femeile care au organizat campania „Silent No More Awareness Campaign and Operation Outcry” și-au povestit experiențele propriilor lor avorturi în cadrul unei manifestări pro-viață în fața Curții Supreme a SUA. Uimitor de similar a fost faptul că multe au avut aceleași reacții în timpul avortului, ceea ce este remarcabil, luând în considerare faptul că au ajuns să aleagă avortul din motive diferite.

Un punct comun însă s-a desprins din toate mărturiile lor, acela că nu există nici o relație între „femeie și medicul ei” și că aceasta este o minciună.

„Am dat medicului bani să se ocupe de problema mea” a spus Rebecca Porter. „Nu am avut nici o relație profesională medic-pacient. A fost strict o tranzacție financiară”.

Natura acestei relații fictive medic-pacient este în centrul dezbaterii Curții Supreme în cazul din Louisiana, June Medical Services LLC vs. Russo.

Sursa: https://www.lifesitenews.com/opinion/is-abortion-really-between-a-woman-and-her-doctor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *