Într-o lume ajunsă nebună cu transgenderism-ul, „bărbații” cu menstruație trebuie să lupte pentru „echitatea perioadei”

Într-o lume ajunsă nebună cu transgenderism-ul, „bărbații” cu menstruație trebuie să lupte pentru „echitatea perioadei”

„Lucrul este, că dacă te identifici ca bărbat asta nu te face bărbat”

„15 ianuarie 2020 (LifeSiteNews) – În Iran, mii de oameni tineri ies în stradă, cerând ca liderii lor islamici autoritari să demisioneze. Ei fac asta știind în totalitate că ar putea să plătească scump pentru aceasta. În Hong Kong, sute de mii de oameni protestează de luni de zile, și în ciuda represiunilor brutale ale poliției, demonstrațiile au încetinit foarte puțin. Cu spectrul Chinei Roșii ce se profilează peste ei, acești luptători pentru libertate știu precis ce este în joc atât pentru ei, cât și pentru copiii lor.

Și în Statele Unite, NBC înregistrează conștiincios zbaterea tineretului american, care, în timp ce este foarte diferit, este și în mod clar fără precedent. Considerați povestea lui „Kenny” Ethan Jones, un „model și activist transgender”. Potrivit NBC, când Jones „a experimentat prima ei perioadă, a înfruntat atât durere fizică, cât și psihică. Inițial, Jones, care încă nu devenise trans la acel moment, s-a simțit ca și cum își pierdea controlul și nu știa ce se întâmplă cu corpul ei.”

De fapt, Jones a spus pentru NBC, că experiența a fost năucitoare: ,,Nu credeam că a avea perioade o să fie o parte a experienței mele trăite. Mă simțeam izolat; totul despre perioade era adaptat pentru fete, însă eu, un băiat, experimentam asta și nimic din lume nu documentase asta.” Acum, NBC a raportat solemn, „Ea experimentează acum o varietate de provocări cu [indispus] sângerarea lunară, în special când este vorba să pună mâna pe produse de igienă menstruală.”

Ați putea citi asta și să vă gândiți-wow. Un băiat care are o perioadă. Asta ar fi oribil și confuz și traumatizant. Dar desigur, această poveste este mult mai simplă decât atât. Jones este o femeie biologică, de asta are perioadă. Băieții nu au perioade. În ciuda faptului că NBC își dorește să împrăștie propaganda transgender, faptul este că totul despre povestea asta face sens o dată ce realizezi că Jones este de fapt o femeie și pur și simplu se identifică ca un bărbat. De asta Jones încă are perioadă.

Dar starea presei mainstream este așa încât NBC a folosit de fapt povestea lui Jones pentru a urma într-un întreg raport despre bărbați care menstruează și provocările pe care le înfruntă. Este o stare supărătoare a lucrurilor, raportează ei, când bărbați care primesc menstruațiile lor sunt forțați să cumpere pachete roz de fete: „Unii transgender și oameni gen-nonconform care menstrueză, precum Jones, spun când produsele sunt categorizate ca produse pentru femei, ei se pot simți înstrăinați – și ar putea chiar să evite să le cumpere cu totul.”

Această stigmă, spune Jones, trebuie să fie luptată, pentru că, din păcate, mulți „oameni sunt încă sceptici la ideea că nu numai femeile experimentează perioade.” Aceste atitudini – credința răspândită nesurprinzătoare că femeile au perioade, iar bărbații nu au, că este – trebuie eliminată, pentru că ei previn bărbații de la avea acces la tampoane și alte produse de igienă. „Băile bărbaților de obicei nici nu au locuri pentru a arunca produse menstruale într-un stand” a jelit un activist trans. „Trebuie să le aruncăm într-un coș de gunoi în zona comună a băii sau chiar în afara băii.”

NBC chiar a citat dintr-un grup care sprijină „echitatea menstruală”: „ Jennifer Weiss-Wolf, fondator a Perioadei Echității, care militează pentru produse menstruale accesibile, a spus, <<Oricine menstruează are nevoie să fie parte a discuției și a luării deciziei despre propria lor sănătate și stare de bine.>>”

Răspunsul la toate acestea, media, activiștii trans, și politicienii Democrați par să se pună de acord, este eliminarea „transfobiei” și a atitudinilor pe care le-ați primit în ora de știință din Clasa a 7-a. Este 2020, și acum bărbații pot rămâne însărcinați, suferă de la crampe menstruale, și rămân fără tampoane, așa că au destul pe mințile lor fără să se pună cu bigotismul oamenilor ce doar descoperă că tot ce au crezut despre realitate întreaga lor viață este aparent un brand nou de prejudecată. Zbaterea este reală.”

Sursa: Jonathan Van Maren, In a world gone insane with transgenderism, menstruating ‘men’ must fight for ‘period equity’: https://www.lifesitenews.com/blogs/in-a-world-gone-insane-with-transgenderism-menstruating-men-must-fight-for-period-equity.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *