O descriere a evenimentelor legate de Coronavirus

O descriere a evenimentelor legate de Coronavirus

Am primit această descriere a evenimentelor și sincer pare plauzibilă dat fiind faptul că se bazează pe informații publice, și nu suntem adepții conspirațiilor globale și alte chestii, dar nici nu credem, de fapt suntem convinși că MSM (mainstream media) nu ne informează, ba mai mult ne dezinformează și doar ne panicheaza că așa e filmul și rolul.

„Analizând informații din surse oficiale, am trasat un posibil scenariu pentru zilele următoare, în plan local și global, legat de starea de alertă cauzată de C**ID-19 versus v***inarea obligatorie. Să începem cu începutul:

1. Conform site-ului World Health Organisation (WHO), până în 2030, este programată v***inarea obligatorie la nivel global.
Sursă oficială – https://www.who.int/immunization/immunization_agenda_2030/…/.

2. În 2017, Banca Mondială în acord cu OMS a lansat o obligațiune de 500 milioane de euro pentru pandemii, printre care și cea de Coronavirus 🤨 cu scadență chiar pe 15.03.2020. Așa cum se poate afla din sursele prezentate mai jos, pe 15.03.2020 este scadența la titlurile financiare în sănătate, mai exact pandemii. Nu le vor încasa țările cu epidemii, dar investitorii vor recupera sumele investite + profit. 🤝
Sursă oficială 1 – https://www.worldbank.org/…/world-bank-launches-first-ever-….
Sursă oficială 2 – https://www.worldbank.org/…/pandemic-emergency-financing-fa….

3. Cu toate că nu există preconizarea unei necesități, în octombrie 2018, a fost aprobat ghidul procedural oficial, în cazul unei pandemii.
Sursă oficială – http://pubdocs.worldbank.org/…/PEF-Operations-Manual-approv….

4. În octombrie 2019, Centrul Johns Hopkins pentru Siguranța Sănătății împreună cu Fundația Bill and Melinda Gates, cu toate că nu exista nicio amenințare de pericol pandemic, au organizat și găzduit așa numitul ”Event 201” – un exercițiu de simulare a unei pandemii de grad înalt.
Sursă oficială – http://centerforhealthsecurity.org/event201.

Să fi știut Banca Mondială, OMS, Centrul Johns Hopkins pentru Siguranța Sănătății și Fundația Bill and Melinda Gates ce se va întâmpla la începutul anului 2020? Concluziile le trageți singuri.” 🤨🤔

În concluzie, eu cred că prin iulie e gata treaba cu Covidu’. Deci Covidu’ e eradicat, lumea e salvată, investitorii în acțiuni la Banca Mondială au încasat profitul, Big Pharma o să încaseze banii pentru vaccinuri, Bill și Melinda Gates au prevăzut ca niște vizionari treaba asta😏. Așadar dacă v-a plăcut spectacolul vă mai așteptăm și alta dată.
Totul e bine când se termină cu bine, toată lumea fericită, viața merge înainte….până la următoarea scadență, isterie și vaccin. Tetrailes bahtalo mânca-v-aș pregătirea dă chiparoși. 😎🧑🏾‍🌾

De Mircea Morar.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *