Scrisoare semnată de europarlamentari USR-PLUS pentru drepturile homosexualilor

Scrisoare semnată de europarlamentari USR-PLUS pentru drepturile homosexualilor

După ce USR dă în judecată preoții și călugării de la Cluj pe motiv de linguriță și împărtășanie, nici tovarășii lor, de la PLUS nu se lasă mai prejos….🤨🤔

În timp ce România se luptă cu Coronavirusul, partidul PLUS este preocupat de drepturile homosexualilor. Dragoș Pâslaru, actual europarlamentar din partea PLUS și fost Ministru în vremea Guvernului Cioloș, se află printre semnatarii unei scrisori adresate Comisarului European pentru Egalitate, Helena Dalli, prin care respectivii cer libertatea de deplasare pentru cuplurile homosexuale care au copii.

În scrisoare, Dragoș Pâslaru & Co deplâng faptul că anumite state nu recunosc „familiile” homosexuale, deși alte țări membre o fac și cer, printre altele, IMPUNEREA unei Directive a Comisiei Europene prin care statele SĂ FIE OBLIGATE SĂ RECUNOASCĂ „pentru toate scopurile legii naționale” toate certificatele de căsătorie, de parteneriat, de naștere, de adopție, emise de către un alt stat UE, chiar dacă sunt pentru „familiile curcubeu”.

Scrisoarea este semnată de către 22 de europarlamentari, Dragoș Pâslaru fiind singurul român. Pâslaru este vicepreședintele Grupului European pentru Drepturile Copilului din Parlamentul European.

Textul integral al scrisorii semnate de Dragoș Pâslaru este aici: https://m.activenews.ro/…/In-timp-ce-Romania-e-in-stare-de-….

Un text de Mircea Morar.

Etichete: , ,

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *